Aan de slag met het energieverbruik van je bedrijf?

Aan de slag met je energiekosten?

3 duurzame tips voor ondernemers in de Liemers:

Subsidieregeling Verduurzaming MKB

Isoleren? Zonnepanelen? Warmtepomp? Ledverlichting? Energiezuinige koeling?….Wil je als MKB-ondernemer een op maat gemaakt energieadvies én ondersteuning bij de uitvoering? De (landelijke) Subsidieregeling Verduurzaming MKB  helpt je daarbij.  Deze regeling geeft subsidie voor advies over en ondersteuning bij het verduurzamen van jouw bedrijfspand of bedrijfsvoering. De subsidie voor het energieadvies én het ondersteuningstraject bedraagt 80% van de gemaakte kosten (excl. BTW) met een maximum subsidiebedrag van € 2.500 per bedrijfspand.

Voor wie?

Deze subsidieregeling is voor MKB-ondernemingen die 1 of meer bedrijfspanden hebben of een bedrijfspand (of ruimte daarin) huren en niet onder de wettelijke energiebesparingsplicht vallen. De regeling loopt tot en met 30 september 2022. 

Meer weten? Of hulp nodig? Kijk op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland of neem contact op met info@gadeliemers.nl

 

Hulp nodig bij het inkopen van (groene) energie?

De inkoopmarkt van gas en elektra voor de grootzakelijke markt sloot per 1 december 2021. Veel bedrijven en organisaties vragen zich af de hoge energietarieven van 2022 tijdelijk zijn of voor langere aard? Wil je een check op de huidige overeenkomst?  Neem contact op de Vaste Lasten Consulent r.moumen@devastelastenconsulent.nl

 

Energie besparen was nog niet eerder zo makkelijk

Met Regie op Energie sluit je een 4 jarig abonnement gericht op energiebesparing. In die periode helpen wij je met het in beeld brengen van de besparingsmogelijkheden en de monitoring van de voortgang. Door deelname voldoe je tevens aan wettelijke verplichtingen op het gebied van energiebesparing. Ontdek met ons de kansen die het jou biedt!

Voor wie?

MKB-ondernemers, organisaties of instellingen in de Liemers die kosten willen besparen en willen voldoen aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van energiebesparing maar er zelf geen tijd voor hebben.

Meer weten? Neem Regie op energie