Start FietsChallenge Liemers & Arnhem

Start FietsChallenge Liemers & Arnhem

Wil je het fietsen onder jouw medewerkers aanmoedigen op een leuke en goede manier? Stimuleer hen dan om mee te doen met de FietsChallenge Liemers & Arnhem! Dit jaar organiseren we een speciale lente-editie die begint op woensdag 20 maart en eindigt op woensdag 19 juni. Deelname is gratis. Als werkgever vragen we jou om de FietsChallenge te promoten onder je medewerkers. Daarvoor kun je een promotiepakket downloaden op de website van A12 Slim Reizen of je vraagt er één aan via info@a12slimreizen.nl.

Fietsen voor vitaliteit én lokale goede doelen

Door deel te nemen aan de FietsChallenge stimuleer je een actieve levensstijl die bijdraagt aan de vitaliteit van jouw medewerkers. Naast het werken aan hun gezondheid steunen jouw medewerkers ook lokale goede doelen in De Liemers en Arnhem. Elke kilometer telt, en elke rit van of naar jouw bedrijfslocatie levert punten op, waar je medewerkers ook vandaan komen. Deze punten kunnen zij doneren aan lokale goede doelen, die hiermee financieel worden ondersteund.

Moedig jij jouw medewerkers ook aan?

Steeds meer mensen in onze regio doen mee. Of jouw medewerkers nu ervaren fietsers zijn, enthousiaste recreatieve fietsers of gewoon op zoek zijn naar een leuke manier om actief te zijn, de FietsChallenge is er voor iedereen. Moedig jij jouw medewerkers ook aan om mee te doen? Hang de poster op en leg de flyers bij de koffieautomaat. Dan gaat het verder vanzelf.

Kijk voor meer informatie op www.fietschallengea12.nl. Laten we samen de lente in fietsen en een positief verschil maken voor onszelf en onze regio!