Uitnodiging lunchwebinar

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Dan nodigen wij jou graag uit voor ons lunchwebinar op dinsdag 13 juni van 12.15 uur tot 13.00 uur.

Vanaf januari 2024 zijn organisaties met meer dan 100 medewerkers verplicht om een aantal gegevens over de woonwerk- en zakelijke ritten van hun medewerkers te registreren en door te geven aan de overheid. Dit besluit vloeit voort uit het Klimaatakkoord en heeft als doel de CO2-emissie door werkgebonden personenmobiliteit in 2030 met 1,5 Mton te hebben verlaagd door medewerkers duurzamer te laten reizen.

Tijdens het webinar zullen wij ingaan op wat dit besluit in de praktijk betekent voor jou als werkgever, welke stappen je moet nemen om hieraan te voldoen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast vertellen de mobiliteitsmakelaars je hoe je aan de slag kunt gaan om je mobiliteit te verduurzamen.

Met onze deskundige spreker en praktische tips ben jij straks helemaal klaar om duurzamer te gaan reizen. Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor ons webinar! Aanmelden kan via deze link. Meer informatie vind je op de websites van A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek.