Er zijn 10 comfortabele deelfietsen beschikbaar op station Westervoort

Reserveer een fiets via de Skopei360 app

          

Groene Allianties en DEC de Liemers zijn in de regio met een pilot (elektrisch) deelfietsen platform gestart. Groene Allianties werkt daarbij samen met ondernemers in het gebied en de Provincie Gelderland. Groene Allianties doet dit omdat duurzaamheid en bereikbaarheid voor de regio erg belangrijk zijn. In eerste instantie betreft het een pilot tot en met juli 2018 die bij voldoende succes wordt verlengd.

Locaties
Er is gestart met 10 deelfietsen en dit wordt naar behoefte uitgebreid. Er zijn al deelfietsen beschikbaar bij NS Station Westervoort en er worden op verzoek van werkgevers of werknemers ook fietsen geplaatst op andere strategische locaties, zoals bij andere stations, carpoolplaatsen en bij werkgevers in het gebied.

Fiets reserveren
De fietsen zijn makkelijk te reserveren via de Skopei360 app en kunnen met behulp van deze app op afstand ontsloten worden, doordat ze voorzien zijn van een smartlock. Om mee te kunnen doen met het (elektrische) deelfietsen platform is het noodzakelijk om de Skopei360 app te downloaden. Reserveer een fiets via deze app en klik op de link in de bevestigingsmail van de reservering.

Kosten
Een gewone fiets kost € 1,50 per uur met een maximum van € 7,50 per dag. Er kan ook een elektrische fiets worden ingezet. Deze kost € 3,00 per uur met een maximum van € 15,00 per dag. Er is geen abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van deze fietsen.

Gratis gebruik maken van de fiets?
Omdat het een pilotproject betreft in samenwerking met de Provincie Gelderland krijgen deelnemers, die de Skopei360 app hebben gedownload en de vragenlijst hebben ingevuld, een tegoed van €10,00 waardoor men kosteloos kan kennismaken met dit project. Met deze enquête krijgt de Provincie Gelderland anoniem inzicht in woon-werkverkeer.

Zo werkt het:

Reserveer een (elektrische) fiets via de Skopei360 app. Je krijgt dan een bevestigingsmail met daarin de link naar de enquête om direct gebruik te kunnen maken van je korting. Of vul de enquête in en ontvang een tegoed van € 10,00 voor het gebruik van de deelfietsen. Na het invullen van deze enquête ontvang je een vouchercode die je bij je eerstvolgende reservering als betaling kunt gebruiken.

Services

  • Fietsen kunnen 24 uur per dag gereserveerd worden via de website of Skopei360app
  • Helpdesk beschikbaar
  • Pechhulp beschikbaar

Contact
Nog vragen over de pilot? Stuur een mailtje naar mobiliteit@gadeliemers.nl of bel 06-53238123.

Technisch support
www.skopei360.com support@skopei.com

De Skopei360 app is te vinden in de App Store en op Google Play.