Liemers Energie Loket

 

Het Liemers Energieloket is een laagdrempelig platform om je te informeren en te inspireren over energiemaatregelen. Je kunt kijken naar voorbeelden in je omgeving en op de website liemersenergieloket.nl krijg je antwoord op je energievragen in 3 stappen.

Energie besparen in huis is goed voor het milieu en het scheelt veel geld. Het begint bij een goed geïsoleerd huis met een zuinige installatie voor verwarming en warm water. Er komen steeds meer mogelijkheden. Welke maatregelen kun je nemen om energie te besparen in je huis? Wat kost het en wat levert het op? Doe een check om te kijken wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn.

Op deze website vind je ook aansprekende voorbeelden uit de aangesloten gemeenten. De voorbeelden gaan over projecten die zijn of worden uitgevoerd. Denk hierbij aan projecten met zonnepanelen, buurtinitiatieven, bewoners die een project hebben opgezet, etc.

Wil je energie besparen? Lokale bedrijven kunnen je daarbij helpen. Op de website kun je de gewenste maatregel selecteren en je ziet meteen welke lokale bedrijven je kunnen helpen met een duurzame oplossing. Bekijk het aanbod en vraag via het contactformulier een offerte of meer informatie voor jouw persoonlijk situatie.