Meld je aan voor Verzilver uw dak

Verzilver uw dak

Voor ondernemers en vastgoedeigenaren in de gemeenten Duiven, Westervoort, Zevenaar en Doesburg heeft provincie Gelderland het programma ‘Verzilver uw dak’ opgezet. Dit programma ontzorgt ondernemers en vastgoedeigenaren om hun bedrijfsdaken in te zetten voor zonne-energie. Daken van meer dan 500 m² zijn namelijk vaak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Als je je aanmeldt voor het programma ‘Verzilver uw dak’ krijg je een kosteloze uitwerking van jouw situatie. Dit project past goed in de bredere aanpak die beide gemeenten willen met betrekking tot het verduurzamen van bedrijventerreinen.

Zonnepanelen op bedrijfsdaken

Meedoen met dit programma kan jouw bedrijf veel voordeel opleveren, zowel financieel als maatschappelijk en strategisch. Met zonnepanelen op uw bedrijfsdak(en) lever je een belangrijke bijdrage aan een duurzaam Duiven, Westervoort, Zevenaar en Doesburg.

Interessant voor je!

‘Verzilver uw dak’ is interessant voor ondernemers en vastgoedeigenaren, want:

  • Door gunstige subsidies (SDE++) is het plaatsen van zonnepanelen op een bedrijfsdak vaak financieel aantrekkelijk.
  • Je zet met ‘Verzilver uw dak’ een stap voorwaarts met jouw bedrijf en wordt zo een prominent onderdeel van onze lokale, groene economie.

Gratis uitwerking van uw situatie en exploitatieberekening

Bij de uitvoering van ‘Verzilver uw dak’ werken we samen met met DOORadvies. Zij helpen je als onafhankelijke maar deskundige partner aan een goed advies op maat.

Wij hebben al meer dan 70 ondernemers uit de regio geholpen met energie besparen (www.groeneallianties-deliemers.nl/regie-op-energie) en DOORadvies heeft een ruime ervaring in het aanvragen en begeleiden van bedrijven met SDE+-subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie).

Meld je aan voor ‘Verzilver uw dak’, krijg een een kosteloze uitwerking van jouw situatie. Je ontvangt een exploitatieberekening voor zonnepanelen op jouw dak. Hiermee krijg je inzicht in de technische en financiële mogelijkheden. Voor de uitvoering van zonnepanelenprojecten heeft de provincie Gelderland nog een subsidieregeling die je ook kunt benutten.