Uitnodiging online inspiratiesessie Fietstimulering

Wil jij als werkgever je werknemers in beweging krijgen? Weer op de fiets naar kantoor nu het kan? Heel goed! Want fittere werknemers zitten veelal lekkerder in hun vel, dragen bij aan een gezond arbeidsklimaat en verlagen zo het ziekteverzuim. Voor veel werkgevers is vitaliteit naast een beter milieu en/of het verlagen van de parkeerdruk de belangrijkste reden om te starten met fietsstimulering. Maar hoe pak je dit nu aan? Om je bij te praten over de huidige ontwikkelingen, kansen en uitdagingen op het gebied van fietsstimulering organiseren A12 Slim Reizen en platform Gaon op dinsdag 21 juni van 15.00 uur tot 16.30 uur een (gratis) online inspiratiesessie.

Mobiliteitsmakelaars Marc Kemink (A12 Slim Reizen) en Peter Rossewij (Platform Gaon) geven praktische handvatten om nu te starten of door te pakken met fietsbeleid, voorzieningen en stimuleringsacties. Fiscalist Heleen Elbert geeft hierbij toelichting op de verschillende regelingen, zodat je na afloop van de online inspiratiesessie kunt bepalen welke regeling voor jouw organisatie fiscaal het meest aantrekkelijk is.

In het webinar is vooral ook ruimte van vragen of het inbrengen van casussen. Dat kan via het aanmeldformulier.

Ben jij ook benieuwd wat jij als werkgever nu kunt doen om jouw medewerkers in het zadel te helpen? Meld je dan nu hier aan!