Reizen jouw medewerkers door De Liemers? Doe dan mee aan de FietsChallenge A12!

Fietsend de zomer en de herfst door 

De FietsChallenge A12 is een leuke en toegankelijke fietsactie, speciaal voor werknemers van bedrijven in en rondom de Liemers. Forenzen kunnen ook zelfstandig meedoen. Als organisatie doen jullie een maand lang mee. De actie start op 1 juni en loopt tot en met 30 november 2021. Zo benut je het mooie weer in de zomer en de herfst om jouw werknemers de voordelen te laten ervaren van het fietsen naar het werk. 

 

Alle informatie over aanmelden en meedoen aan de FietsChallenge vind je op de actiepagina van A12 Slim Reizen: www.fietschallengeA12.nl

 

Hoe werkt het?

 • Hoe meer kilometer jouw medewerkers fietsen, hoe meer punten zij scoren. De gratis FietsChallenge A12-app houdt bij welke afstand zij afleggen. Fietsen zij tijdens de spits? Dan scoren zij dubbele punten! 
 • Welk bedrijf is de sportiefste en de fitste en leidt het bedrijvenklassement? Wekelijks maken we de score op. Deelnemers kunnen daarnaast persoonlijke challenges aangaan. 
 • De punten die jouw deelnemers bij elkaar fietsen, worden omgezet in een donatie aan goede doelen in De Liemers. 
 • Deelname aan de FietsChallenge A12 is kosteloos. Jouw organisatie betaalt alleen mee aan de bijdrage voor één of meer goede doelen in de regio. 

 

Waarom meedoen?

 • Door het stimuleren van fietsen, werk je aan de vitaliteit van jouw medewerkers. Want mensen die regelmatig fietsen zijn gezonder, hebben een betere concentratie en een beter humeur.
 • Met elke kilometer die jouw medewerkers fietsen, sparen ze voor een donatie aan goede doelen in de regio.
 • Je draagt met je bedrijf bij aan: minder verkeersdrukte op de A12, het verduurzamen van de mobiliteit van je organisatie en de leefbaarheid van de regio.

 

Waar zorgen wij voor? 

Meedoen aan FietsChallenge A12 is leuk en gemakkelijk. Hier kun je op rekenen, als jouw organisatie deelneemt aan de FietsChallenge A12:

 • Jouw medewerkers kunnen gratis gebruik maken van de speciaal voor deze challenge ingerichte fiets-app (vanzelfsprekend ingericht volgens de AVG-voorschriften). 
 • Je krijgt van ons de bouwstenen aangereikt voor jouw eigen communicatie over de FietsChallenge A12, bijvoorbeeld om jouw medewerkers enthousiast te maken en jullie deelname naar buiten toe bekend te maken. 
 • Gedurende de actiemaand informeren wij u wekelijks over o.a. het aantal deelnemers van uw bedrijf, de afgelegde kilometers en de mijlpalen in de actie. 
 • En natuurlijk zetten we deelnemers in het zonnetje, met name aan het einde van de actie als het winnende bedrijf bekend is! 

 

A12 Slim Reizen

De FietsChallenge A12 wordt georganiseerd door het project A12 Slim Reizen, om het gebruik van de fiets in het woon-werkverkeer in en rondom de Liemers te stimuleren. Dit helpt (naast vele andere maatregelen) om de verkeersdrukte op het traject A12 Zevenaar-Arnhem te verminderen, ook als straks weer meer mensen naar hun werk reizen.

 

Gaan jullie samen de sportieve uitdaging aan? 

Voor meer informatie en aanmelden neem je contact op met mobiliteitsmakelaar Marc Kemink 06-20352722 of accountmanager Barbara van Ardenne 06-10632590. Of mail naar info@a12slimreizen.nl