Laat je fiets gratis checken of trap je eigen smoothie tijdens start FietsChallenge A12

Op 15 april 2023 starten we weer met de FietsChallenge A12. Doe jij ook mee? Je kan elk moment meedoen tussen 15 april 2023 en 14 oktober 2023. Tijdens deze gratis challenge dagen we woon-werkreizigers uit om vaker de fiets naar het werk te pakken. Om het nog leuker te maken zetten we deelnemers aan de FietsChallenge A12 tijdens de startweek in het zonnetje. Zij kunnen op dinsdag 18 april gebruik maken van handige Fiets Pitstops of zelf een gezonde smoothie fietsen op een speciale fiets. 

Gratis fietscheck

Bij de Fiets Pitstop krijgt je fiets de nodige aandacht: banden opgepompt, ketting gesmeerd of ander klein ongemak. Zo kun je als deelnemer aan de FietsChallenge A12 veilig en soepel meefietsen. Op vertoon van de FietsChallenge app mag je een gratis check van je fiets laten uitvoeren door een professionele fietsenmaker. 

Trap je eigen smoothie
Naast de Fiets Pitstop vind je ook onze smoothie fietsen. Door te trappen wordt de blender geactiveerd en maak je zelf een heerlijke smoothie. Je fietst dus zelf op een sportieve, gezonde en leuke manier je eigen fruitshake of smoothie bij elkaar.

Waar en wanneer?

Op dinsdag 18 april 2023 staan de Fiets Pitstop en smoothiefietsen:

  • van 08.00 uur tot 14.30 uur op de hoek van de Nieuwgraaf en Dijkgraaf op bedrijventerrein Centerpoort Nieuwgraaf in Duiven
  • van 16.00 uur tot 18.00 uur aan De Groeneweg in Zevenaar. 

Wij nodigen bedrijven en werknemers van harte uit om een bezoek te brengen aan de Pitstop. Vanuit A12 Slim Reizen zijn wij aanwezig om eventuele vragen over de FietsChallenge A12 te beantwoorden. 

Meer informatie vind je op www.fietschallengea12.nl