FietsChallenge A12: kom in beweging voor het goede doel!

FietsChallenge A12: kom in beweging voor het goede doel!

Na het succes van vorig jaar starten we ook dit voorjaar met de FietsChallenge A12. Deze fietsactie is speciaal voor bedrijven en instellingen in De Liemers en het centrum en oosten van Arnhem. We roepen bedrijven op om met zo veel mogelijk medewerkers deel te nemen en te fietsen voor goede doelen uit de regio. Gaat jouw bedrijf dit jaar de uitdaging aan? 

Samen werken we aan de vitaliteit van jouw medewerkers, minder verkeersdrukte op de A12, het verduurzamen van de mobiliteit van jouw organisatie en de leefbaarheid van de regio. Ga de uitdaging aan met andere bedrijven, met behulp van onze speciale fietsapp. Stap op de fiets en maak meters. En met elke kilometer draag je bij aan een goed doel bij jou in de buurt. Als organisatie doe je een maand lang mee. Je kiest zelf welke maand je deelneemt en of je op de 1ste of de 15e dag van de maand start. De actie loopt van 18 april t/m 30 september 2022. Zo benut je het mooie weer in de lente en zomer om jouw medewerkers de voordelen te laten ervaren van het fietsen naar het werk.

Praktische informatie en aanmelden

Deelnemen aan de FietsChallenge A12 is eenvoudig. A12 Slim Reizen neemt de organisatie op zich, waarbij we jouw organisatie zoveel mogelijk ontzorgen. Als tegenprestatie voor deelname van jouw bedrijf vragen we een geringe financiële bijdrage aan één of meer goede doelen in de regio. Ga samen de competitie aan met andere bedrijven in de regio: wie heeft de sportiefste en fitste deelnemers? Lees de informatie voor werkgevers of neem contact op met accountmanager Barbara van Ardenne via 06-10632590 en meld jouw bedrijf aan!