Ben jij een duurzame ondernemer?

En wil je meedingen naar de titel meest duurzame ondernemer van de gemeente Duiven en Westervoort? Meld je dan nu aan!  Donderdag 12 mei wordt een avond over duurzaamheid georganiseerd waarbij de prijs van de meest duurzame ondernemer 2022 wordt uitgereikt. Dit is een initiatief van de gemeente Duiven en Westervoort en MKB Duiven en Ondernemend Westervoort. Tijdens de avond is er volop gelegenheid om (duurzame) kennis en ervaring op te doen én te delen met collega’s.

Deelnemen?

Je kunt je tot 31 maart gratis aanmelden. Je ontvangt dan een eenvoudig in te vullen vragenlijst waarvan de antwoorden beoordeeld worden.

Uit de ontvangen vragenlijsten worden drie bedrijven genomineerd. Tijdens de avond kun je je als genomineerde op de kaart zetten door je duurzame beleid en maatregelen te presenteren samen met een  inspirerende videopresentatie, speciaal voor jou gemaakt door Paul Haans. 

De genomineerden worden vervolgens beoordeeld door een vakjury en een publieksjury. De vakjury bestaat uit de wethouders van Duiven en Westervoort met duurzaamheid in hun portefeuille, directeur Astrid Huitink van Rabobank Arnhem en omstreken, Wim Nabbe van Groene Allianties de Liemers en David Bouman, vrijwillig energiecoach in Duiven en Westervoort. Het aanwezige publiek heeft een aandeel in het bepalen van de winnaar door op de kandidaten te stemmen.

Dus meld je aan en kom samen met collega’s, vrienden en familie naar deze inspirerende avond! Aanmelden kan via info@mkbduiven.nl of info@ondernemendwestervoort.nl.

 

Informatiemarkt!

Er wordt op deze avond een informatiemarkt georganiseerd voor aanbieders die kunnen helpen bij het nemen van duurzame maatregelen. Ben je geïnteresseerd om je diensten te presenteren neem dan contact met ons op!

Uiteraard kun je je als bezoeker aanmelden via genoemde mailadressen om kennis en ervaringen op te doen. De toegang is gratis.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Arnhem en omstreken.

Wanneer? Op donderdag 12 mei 2022

Waar? Bij Zaal Wieleman. Dorpstraat te Westervoort

Hoe laat? 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur

 

Namens

Bert Jansen, Ondernemend Westervoort (06 – 51 52 50 55)

Jeroen Willems, MKB Duiven Commissie Duurzaamheid (06 – 53 86 22 50)